آمار مطالب

کل مطالب : 1148
کل نظرات : 10

آمار کاربران

افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 1

کاربران آنلاین


آمار بازدید

بازدید امروز : 496
باردید دیروز : 0
بازدید هفته : 506
بازدید ماه : 4481
بازدید سال : 9881
بازدید کلی : 150190

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان فجر و آدرس aryamanesh76.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)


تبلیغات
<-Text2->
نویسنده : آریا
تاریخ : چهار شنبه 18 شهريور 1394
نظرات
واشینگتن پست نوشت: آیا دموکرات‌ها می‌توانند با جلب حمایت کافی از توافق ایران مانع از رسیدن قطعنامه جمهوری خواهان به میز رئیس‌جمهور شوند یا نه.
به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان؛ روزنامه واشینگتن پست امروز در گزارشی به قلم مایک دوبونیس نوشت: با حمایت گروهی از دموکرات‌های مردد سنا از توافق هسته‌ای ایران باراک اوباما، رئیس‌جمهور در آستانه یکی از مهمترین پیروزهای دوره ریاست جمهوری اش قرار گرفت.
 
اکنون چهل و دو سناتور علناً از توافق ایران حمایت کرده‌اند که همگی آنها دموکرات یا نمایندگان مستقل متحد با دموکرات‌ها بوده‌اند. این تعداد برای خنثی کردن تلاش‌های جمهوری خواهان در رد توافق و عدم نیاز اوباما به اقدام ناخوشایند توسل به قانون وتو کافی خواهد بود.
 
اما این رویداد واکنش محتاطانه کاخ سفید و دیگر طرفداران توافق را در روز سه شنبه در پی داشت که منعکس کننده نااطمینانی درباره امکان توسل به فیلیباستر (مباحثات طولانی) در سنا با توجه حملات جمهوری خواهان، نبود اشتیاق در میان بسیاری از طرفداران توافق به چنین اقدامی و متحد بودن حزب جمهوری خواه بر ضد این توافق است. 
 
اعلام حمایت چهار سناتور دیگر از توافق ایران جمهوری خواهان را از شصت رای لازم برای خاتمه دادن به مباحثات در خصوص قانونی در رد توافق و انتقال آن به میز کار اوباما محروم می سازد.
 
روز سه شنبه همچنین سوزان کولینز آخرین سناتور جمهوری خواه مردد با اعلام مخالفت با این توافق هرگونه امید کاخ سفید به حمایت دو حزبی از این توافق را از بین برد. همچنین سناتور دموکرات جو مَنشِن گفت به رد توافق رای می دهد. وی پس از چارلز شومر، رابرت منندز و بنجامین کاردین، چهارمین دموکرات سنا است که با توافق مخالفت کرده است. 
 
موج اعلام نظرها در حالی صورت می گیرد که قانون گذاران پس از وقفه یک ماهه به واشینگتن بازگشتند و توافق ایران در صدر فهرستی از مهمترین موضوعات مورد بحث در ماه سپتامبر قرار دارد.
 
با توجه به اینکه  سی و هشت سناتور -که برای امکان توسل رئیس جمهور به قانون وتو کافی است- قبلا علناً از توافق اعلام حمایت کرده‌اند، تصمیم بقیه اعضای مردد کنگره تاثیر چندانی بر اجرای نهایی توافق ندارد. اما مسئله این است که آیا دموکرات‌ها می توانند با جلب حمایت کافی از توافق مانع از رسیدن قطعنامه جمهوری خواهان به میز رئیس جمهور شوند یا نه. حامیان توافق برای شتاب در روند حمایت از آن تلاش کرده اند و احتمال توسل به فیلیباستر سه شنبه بعد از ظهر موجب جر و بحث در میان رهبران حزبی در کنگره شد.
 

تعداد بازدید از این مطلب: 300
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








سلام دوستان وسروران عزیز به وبلاگ خودتان خوش آمدید امیدوارم لحظات شادی داشته باشید لطفا پس از خواندن و مشاهده هر مطلب نظرات خود را مرقوم فرمایید. متشکرم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود